Eristetty kontti 40 vuoden kokemuksella

Olemme Suomen vanhin ja kokenein konttivarustaja - suosittuja varustelemiamme konttityyppejä ovat mm. eristetty kontti, varastokontti, toimistokontti, kylmäkontti, työmaakontti ja saniteettikontti.Me vuokraamme, myymme ja varustelemme kontit tarpeeseen kuin tarpeeseen vankalla ammattitaidolla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Me toteutamme suunnitelmasi, Avaimet käteen -periaatteella, jos niin haluat.

Mikä on eristetty kontti?

Eristetty kontti on tavallinen merikontti, jonka varusteluun kuuluu aina eristys. Käytännössä me siis toteutamme eristettyyn konttiin aina vähintään koolauksen ja eristyksen. Kontin seinät eristetään aina sisäpuolelta ja lattia kontin ulkopuolelta.

eristetty kontti haponkestävästä materiaalista eristetty kontti valmistus vaiheessa

Kontin eristys ja lämmönlähde

Eristysmateriaalina voidaan käyttää esimerkiksi villaa tai uretaania. Eristyksen runkorakenne tehdään joko puusta tai teräksestä seinien pintamateriaalista riippuen. Varastokäyttön tulevan kontin pintamateriaaliksi riittää yleensä esim. havu- tai filmivaneri, mutta esimerkiksi työtiloiksi varustettaessa suositumpi pintamateriaali on valkoiseksi maalattu pelti. Olemme käyttäneet erittäin vaativiin kohteisiin pintamateriaalina jopa hapon kestävää terästä.

Eristetty kontti tarvitsee myös lämmönlähteen, joka yleensä on patteri. Olemme asentaneet kontteihin myös ilmalämpöpumppuja ja tällöin kontin sisälämpötilaa voidaan säätää halutuksi ympäri vuoden. Toteutamme eristettyyn konttiin asiakkaan toiveiden mukaisesti sähköistyksen valitulle lämmönlähteelle sekä muille sähkövarusteille.

Kuiva ja lämmin säilytystila

Eristetty kontti on täysin kuiva säilytystila, joten voit säilyttää siinä tuotteita ja esineitä, jotka eivät kestä kosteita ulkorakennusolosuhteita. Eristetyssä kontissa voit huoletta varastoida myös tuotteita, jotka eivät saa jäätyä, kuten maaleja, kemikaaleja tai muita nesteitä. Esimerkiksi maalarit, puusepät, putkimiehet, autoasentajat ja kotinikkarit ovat löytäneet eristetystä kontista oivan säilytysratkaisun.

Tutustu toteuttamiimme konttiprojekteihin >>

Miksi eristetty kontti on hyvä säilytystilaratkaisu?

  1. Eristetyt kontit ei kondensoi vettä, kuten normaali kontti. Jos kontti on eristämätön, se kondensoi vettä, eli esim. kontin kattoon muodostuu vesipisaroita. Tällöin kontissa säilytettävät tavarat kostuvat ja niihin muodostuu hajuhaittoja. Se on täysin kuiva säilytystila!
  2. Eristetyn kontin siirto on helppoa.
  3. Se ei vaadi rakennuslupaa, joten eristetty kontti on helppo ratkaisu verrattuna esim. rakennettavaan ulkorakennukseen. Huom. Muun muassa pääkaupunkiseudulla kontti vaatii toimenpideluvan. Tarkista asia aina kuntasi rakennuslupaviranomaisilta.
  4. Eristetty kontti on kestävä säilytysratkaisu.

 

Meiltä kontit 40 vuoden ammattitaidolla

Olemme Suomen kokenein yksityinen konttivarustaja. Vuosien varrella meille on kertynyt ylivertainen ammattitaito konttien varusteluun. Tuotteemme ovat laadukkaita, toimivia ja täysin asiakkaan tarpeisiin kustomoituja.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle toiveitasi ja tarpeitasi vastaava varustettu kontti:
09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MCY - Suomen kokenein yksityinen konttivarustaja!

 

mcy

Helsinki Vuosaari

Satamakaari 27
Puh. 09 6866 140
depot(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.45 - 20.00
lauantaisin suljettu
sunnuntaisin suljettu

Kotka Mussalo

Siikasaarentie 131
Puh. 040 559 9944
mussalo(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.00 - 22.00
lauantaisin 7.00 - 15.30
sunnuntaisin 8.00-16.00