Persoonallinen ja tyylikäs konttiasunto

Konttiasunto on noussut viime vuosina haastamaan perinteisiä talo- ja asuntoratkaisuja. Se on nopea ja edullisempi rakentaa kuin perinteinen talo. Se voidaan verhoilla sisältä ja ulkoa asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki ratkaisut ja varustelut mitä voidaan tehdä normaaliin taloon, voidaan tehdä myös konttiasuntoon.

Mikä on konttiasunto?

Yksinkertaisesti sanottuna konttiasunto on talo, tai vaikkapa kesämökki, joka on tehty kontista/konteista. Asuntokontti on mahdollista pystyttää todella nopealla aikataululla, tarvitset vain tontin, sähköt ja vesi- ja viemäriliitännän. Perustuksia asuntokontti ei vaadi.

Huom. Tarkista konttiasuntoon vaadittavat lupa-asiat aina oman kuntasi rakennuslupaviranomaisilta. Käytännöt voivat vaihdella kunnittain.

Konttiasunnon mahdollisuudet

Asuntokontti voidaan tehdä yhdestä isosta kontista (pinta-ala n. 30 neliötä) tai useammista konteista. Asuntokontti on erittäin muunneltava kokonaisuus, jonka laajentaminen on myös helppoa.

Kontin sisä- ja ulkoverhoilu

Asuntokontti verhoillaan sisältä, ja myös ulkoa, jos asiakas niin haluaa, joten halutessasi kontin rakenne ei näy ollenkaan. Verhoilumateriaalit ovat täysin asiakkaan päätettävissä. Kontin toinen seinä voi esimerkiksi olla lasia ja toinen hirsipaneelia. Konttiasunto voi näyttää aivan normaalilta talolta. Toisaalta se voi olla hyvinkin persoonallinen ja uniikki - kaikki riippuu siitä mitä sinä haluat.

Kesäterassi, kattoterassi, takka, sauna, kylpyhuone...

Kaikki mitä voidaan tehdä perinteiseen taloon, voidaan tehdä myös konttiasuntoon. Voimme esimerkiksi rakentaa koko seinän mitalta aukeavan kesäterassin, savupiipun ja takan, saunatilan, kylpyhuoneen. Kontin katolle voimme rakentaa kattoterassin. Kaksi konttia voidaan asettaa vieretysten esim. 3 metriä erikseen ja niiden väliin voi rakentaa katos. Pienestä kontista voi rakentaa asuntokontin viereen autotallin. Konttiasunnon mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Konttiasunnon lämmitysratkaisut

Eristetyllä asuntokontilla on samat lämpöarvot kuin perinteisellä talolla ja siihen voidaan asentaa mikä tahansa lämmitysratkaisu: maalämpö, kaukolämpö, öljylämmitys, suora sähkö, puu. Suosittelemme usein konttiasuntoon ilmalämpöpumppua. Erityisesti jos konttiasunto on sisältä avointa tilaa, on ilmalämpöpumppu erittäin kustannustehokas lämmitysratkaisu.
Miksi kannattaa hankkia konttiasunto?

  • Konttiasuntoon persoonallinen ratkaisu.
  • Se on erittäin paloturvallinen.
  • Se on nopea ja edullisempi ratkaisu kuin perinteinen talo.
  • Kaikki mitä voidaan tehdä taloon, voidaan tehdä konttiasuntoon.
  • Asuntokontti on helposti muunneltavissa ja laajennettavissa.
  • Se on helppo siirtää.

 

Konttivarustelua 40 vuoden kokemuksella

Suomessa olemme toimineet konttivarustelun edelläkävijänä neljän vuosikymmenen ajan ja meillä on ylivertainen kokemus ja asiantuntevuus konttien tarjoamista mahdollisuuksista. Konttiasuntojen lisäksi me muunnamme ja varustelemme mm. varastokontteja, toimistokontteja, työmaakontteja ja saniteettikontteja.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan sinulle unelmiesi konttiasunto!

09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


MCY - Suomen kokenein yksityinen merikonttivarustaja.

 

mcy

Helsinki Vuosaari

Satamakaari 27
Puh. 09 6866 140
depot(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6:00 - 20:00

Kotka Mussalo

Siikasaarentie 131
Puh. 040 559 9944
mussalo(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.00 - 22.00