Konttien vuokraus

Onko sinulla hetkellinen tarve kontille? Konttien vuokraus kannattaa, kun konttitarpeesi on suhteellisen lyhytaikaista - jos tarvitset konttia alle 6 kuukautta, kannattaa sinun ehdottomasti vuokrata kontti. Kontti on erinomainen ratkaisu, jos esimerkiksi tarvitset lyhytaikaista varastotilaa.

Konttien vuokraus jokaiseen tarpeeseen

Vuokraamme tavalliset kontit, eristetyt varastokontit, kylmäkontit, toimistokontit ja saniteettikontit. Oli konttitarpeesi mikä vain, meiltä löytyy sopiva kontti sinulle.

MCY konttien vuokraus kaikkiin tarpeisiin Konttien vuokraus monipuolisesta valikoimasta

Varastokontti

Varastokontti voi olla eristämätön tai eristetty. Eristetyssä varastokontissa on usein myös sähköt ja lämmönlähde, joten se on täysin kuiva säilytystila. Kuivassa varastokontissa voit säilyttää tavaroita ja materiaaleja, jotka eivät kestä kosteutta tai jotka eivät esimerkiksi saa jäätyä, kuten maaleja ja kemikaaleja. Vuokraamme varastokontteja mm. rakennusliikkeille, omakotitalorakentajille, maalareille, puusepille, putkimiehille ja autoasentajille.
Kylmäkontti Kylmäkontin lämpötila on säädeltävissä -25 asteesta +25 asteeseen. Se on erittäin hygieeninen ja helposti puhdistettavissa. Konttien vuokraus on yleistä esim. festivaaleille ja kaupoille: Festivaalit vuokraavat kylmäkontteja myytävien tuotteiden säilytystilaksi. Jos kaupan pakastimet hajoavat, on kylmäkontti erinomainen ja nopea tilapäinen säilytysratkaisu.

Saniteettikontti

Vuokraamme saniteettikontteja esim. jalkapalloturnauksiin, festivaaleille, rakennustyömaille ja golf-kentille. Konttien vuokraus on yleistä, kun tarve on lyhytaikaista. Saniteettikontti on tyylikäs ja monipuolinen ratkaisu. Se sisältää usein wc- ja suihkutilat ja saniteettikontteja löytyy monilla eri varusteluilla.

Toimisto- ja työmaakontti

Toimistokontti on nimensä mukaisesti siirrettävä toimistotila. Toimistokontti on sähköistetty ja eristetty, siinä on lämmitys, se voi olla jaettu osiin moduuliseinillä ja varustettu mm. tietoliikennekaapeleilla. Työmaakontti voi olla hyvin samantapaisesti varusteltu kuin toimistokontti ja se voi toimia taukotupana ja toimistotilana työmaalla. Toimitamme työmaille myös kontteja varastotilaksi. Toimisto- ja työmaakonttien asianmukaisesta suojauksesta on huolehdittu: ikkunat voidaan kalteroida ja ovi on varustettu vakuutusyhtiöiden hyväksymällä lukkokotelolla.

Miksi konttien vuokraus kannattaa?

  • Kontti on nopea ja kestävä ratkaisu, kun tarve on lyhytaikaista.
  • Säästät rahaa! Sinun ei tarvitse kiinnittää konttiin turhaa pääomaa, maksat vain käyttöajasta.
  • Kontti on helppo siirtää.

 

Konttien vuokraus - MCY

Olemme Suomen kokenein yksityinen konttivarikko ja -varustaja. Suomessa olemme toimineet konttivarustelun edelläkävijänä ja meillä on ylivertainen 40 vuoden kokemus ja asiantuntevuus konteista, konttivarustelusta, konttien vuokrauksesta ja konttimyynnistä. Konttimme ovat laadukkaita ja siistejä. Ne on suunniteltu kovaan käyttöön ja huolehdimme konttien asianmukaisesta huollosta.

Käy tutustumassa kuvagalleriaamme, siellä on paljon kuvia konteistamme.

09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MCY - Konttien vuokraus 40 vuoden kokemuksella!

 

mcy

Helsinki Vuosaari

Satamakaari 27
Puh. 09 6866 140
depot(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.45 - 20.00
lauantaisin suljettu
sunnuntaisin suljettu

Kotka Mussalo

Siikasaarentie 131
Puh. 040 559 9944
mussalo(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.00 - 22.00
lauantaisin 7.00 - 15.30
sunnuntaisin 8.00-16.00