Vuokraa tai osta kylmäkontti

Jos tarvitset säilytys- tai kuljetustilan tuotteille, jotka ovat tarkkoja säilytyslämpötilasta, on ratkaisu ongelmaasi kylmäkontti. Toimitamme kylmäkontit 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme Suomen vanhin konttivarikko: me varastoimme, korjaamme ja varustelemme kontteja yritysten, tapahtumien ja kuluttajien tarpeisiin.

Mikä on kylmäkontti?

Se on valmiiksi eristetty kontti, jossa on moottori kontin päässä. Kylmäkontti nimitys itsessään on hieman harhaanjohtava, sillä kylmäkontin lämpötilaa voi moottorilla säätää -25 asteesta +25 asteeseen. Kylmäkontti onkin käytännössä enemmänkin lämmönsäätelykontti.

laadukas kylmäkontti MCY:ltä

“Kylmäkontti on konttien Rolls Royce”

Kylmäkontin lattia on alumiinikiskoa ja seinät rosteria. Se on erittäin hygieeninen: kylmäkontin voi pestä ja nesteet valuvat pois aukaistavan lattiaventtiilin kautta.

Kylmäkonteissa kuljetetaan usein elintarvikkeita, esim. jäätelöä tai muita maitotuotteita. Myös Fazerin sininen suklaa kuljetetaan kylmäkonteissa, koska suklaalla on tarkka kuljetuslämpötila. Lisäksi useat kemikaaliyritykset käyttävät kylmäkontteja lämpötarkkojen kemikaalien kuljetukseen ja varastointiin.

Täysin muunneltava kylmäkontti

Kylmäkontti, kuten muutkin kontit, on täysin muunneltavissa ja varusteltavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Se voidaan esimerkiksi jakaa osiin: toinen puoli voidaan pitää pakkasena ja toisesta puolesta voidaan tehdä lämpöhuone. Se voidaan varustaa hyllyillä tai sen voi sähköistää.

Käy tutustumassa toteuttamiimme konttiratkaisuihin. Jos et löydä sopivaa ratkaisua tai jos sinulla on omat konttivarustelusuunnitelmat valmiina, ota meihin yhteyttä. Tehdään yhdessä sinulle sopiva kylmäkontti!

Soita tai lähetä sähköpostia:
09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huom. Toteutamme myös muut konttiratkaisut: toimistokontit, eristetyt kontit, työmaakontit ja saniteettikontit. Mikä tahansa onkaan tarpeesi, me toteutamme sen!

Kylmäkontin vuokraaminen

Kylmäkonttien vuokraus on yleistä, sillä kontti on muita kontteja moninkertaisesti arvokkaampi. Siinä on ylivertaiset varustelut muihin standardi kontteihin nähden: lämmönsäätömoottori, eristys, rosteriseinät, alumiinilattia, lattiaventtiili. Festivaalit ja tapahtumanjärjestäjät, esimerkiksi, vuokraavat usein kylmäkontteja myyntialueille myyntitavaroiden, kuten limsan, oluen tai jäätelön säilytykseen.

Jos kylmän säilytystilan tarve on jatkuvaa, kannattaa silloin tietysti ostaa kylmäkontti. Kaupat ja elintarvikeyritykset käyttävät kylmäkonttia lisävarastona. Myös maanviljelijät investoivat usein kylmäkonttiin.

Kylmäkontteja 40 vuoden kokemuksella

Olemme olleet konttialalla vuodesta 1979. Me olemme alan johtava edelläkävijä. Vuosien kokemuksen ansiosta työjälkemme on ensiluokkaista ja korkeatasoista. Meiltä saat kustomoidun kontin tarpeeseen kuin tarpeeseen nopeasti laadusta tinkimättä ja ammattitaidolla.

Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle kontteihimme ja niiden varusteluun. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Kotkassa. Kurkkaa yhteystiedot ja tule käymään!

MCY - Marine Container Yard Oy
09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

mcy

Latest posts

Helsinki Vuosaari

Satamakaari 27
Puh. 09 6866 140
depot(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.45 - 20.00
lauantaisin suljettu
sunnuntaisin suljettu

Kotka Mussalo

Siikasaarentie 131
Puh. 040 559 9944
mussalo(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.00 - 22.00
lauantaisin 7.00 - 15.30
sunnuntaisin 8.00-16.00