Tyylikäs saniteettikontti

Saniteettikontti on siisti, tyylikäs ja monipuolinen ratkaisu, kun saniteettitiloja ei ole valmiina ja sellaiset tarvitaan. Se on helppo ja nopea tapa ratkaista saniteettitilojen puute. Saniteettikontteja löytyy jo mm. golf-, ja jalkapallokentiltä, festivaaleilta sekä isoilta rakennustyömailta.

Kontteja 40 vuoden kokemuksella

Olemme Suomen vanhin ja kokenein konttivarustaja. Me varustelemme, myymme ja vuokraamme kontteja eri tarkoituksiin. Olemme olleet alalla vuodesta 1979 ja kokeneet kontin kehityksen rahtiyksiköstä muokattavaksi tilaratkaisuksi. Suunnittelemmme ja varustelemme asiakkaillemme mm. työmaakontteja, eristettyjä kontteja, toimistokontteja ja kylmäkontteja. Saniteettikontti on merikonttivarustelumarkkinoiden uusin tulokas.

Mikä on saniteettikontti?

Yksinkertaisesti sanottuna saniteettikontti on kontti, josta löytyy wc-istuin, käsienpesuallas ja suihku. Se on yleensä eristetty, sähköistetty ja kosteussuojattu ja siellä on lämminvesiboileri.

Saniteettikontti liitetään vesi- ja viemäriverkostoon.

Saniteettikontin monet muodot

Saniteettikonteista löytyy monta niin sanottua tehdaspakettiratkaisua. Jos valmiit ratkaisut eivät tyydytä, me rakennamme sinulle täysin kustomoidun saniteettikontin.

Saniteettikonttipaketit

Pakettiratkaisuissa on erilaisia vaihtoehtoja: voit valita wc:iden määrän ja sijoittelun, kuten myös käsienpesualtaiden ja suihkujen määrän ja sijoittelun. Kontti voidaan jakaa myös esimerkiksi kahteen osaan, miehille ja naisille.

Yleensä pakettiratkaisut toimitetaan asiakkaalle sellaisenaan. Joskus teemme valmiiseen konttiin pieniä lisävarusteluja, kuten asennamme siihen lisävaloja.

Kustomoitu saniteettikontti

Jos valmiit vaihtoehdot eivät täytä toiveitasi tai vaatimuksiasi, me rakennamme sinulle saniteettikontin alusta loppuun.

Onko sinulla valmiina mielessä, tai jo paperilla, suunnitelma saniteettikontista? Ota meihin yhteyttä, niin käydään suunnitelma yhdessä läpi. Saat ammattitaitoista suunnitteluapua ja Suomen kokeneimmat konttivarustelijat käyttöösi.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:
09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helppo ja siisti saniteettikontti

  • Saniteettikontti on monipuolinen ratkaisu: se on varustettu wc-istuimella, käsienpesualtaalla ja suihkulla. Sen sisältö on täysin asiakkaan muokattavissa.
  • Saniteettikontti liitetään vesi- ja viemäriverkostoon.
  • Se on siisti ja tyylikäs ratkaisu, jota mm. golf-kentät, jalkapalloturnaukset, rakennustyömaat ja festarit suosivat.
  • Se ei tarvitse rakennuslupaa. Huom. Joissain kunnissa vaaditaan toimenpidelupa. Tarkista asia aina oman kuntasi rakennuslupaviranomaisilta.
  • Se on helposti kuljetettavissa ja siirrettävissä.

Olemme Suomen ainut saniteettikonttivarustaja

Olemme kirkkaasti Suomen kokenein yksityinen konttivarikko ja -varustaja. Aloitimme toiminnan vuonna 1979 - kukaan muu ei omaa konttialalta yhtä kattavaa kokemusta ja tietotaitoa. Voimme rehellisesti todeta, että 40 vuoden varrella karttuneen ammattitaidon ansiosta, me olemme tällä hetkellä olemme Suomen ainut saniteettikonttivarustaja.

09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MCY - kontteja vuodesta 1979.

 

mcy

Helsinki Vuosaari

Satamakaari 27
Puh. 09 6866 140
depot(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.45 - 20.00
lauantaisin suljettu
sunnuntaisin suljettu

Kotka Mussalo

Siikasaarentie 131
Puh. 040 559 9944
mussalo(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.00 - 22.00
lauantaisin 7.00 - 15.30
sunnuntaisin 8.00-16.00