Varusteltu toimistokontti

Nykypäivänä kontti ei ole enää pelkkä kontti, vaan se voi olla eristetty toimistokontti, työmaakontti, varastokontti tai vaikkapa saniteettikontti. Olemme olleet konttialalla vuodesta 1979 ja nähneet konttien kehityksen pelkästä rahtiyksiköstä muunneltavaksi ja kustomoiduksi tilaratkaisuksi. Viime vuosina kontit ovat saaneet yhä enemmän näkyvyyttä mediassa ja yhä useampi on huomannut kuinka kätevä ratkaisu merikontti on hyvinkin moniin käyttötarkoituksiin.

Toimistokontti - toimisto pienoiskoossa

Toimistokontti on nimensä mukaisesti kontti, joka on muunnettu toimistokäyttöön. Se on aina eristetty ja sähköistetty. Periaatteessa toimistokonttiin voidaan tehdä mitä tahansa varusteluja. Kontin muunneltavuus on täysin asiakkaan päätettävissä.

siirrettävä toimistokontti sopii useisiin koheisiin toimistokontti on varustettu nykyaikaisesti

Toimistokonttiin voimme asentaa eristyksen ja sähköistyksen lisäksi mm.

  • erillisen kulkuoven
  • moduuliseiniä
  • ikkunoita, jotka voimme myös kalteroida
  • tietoliikennekaapeleita
  • sisäilman lämmityksen ja/tai jäähdytyksen


Toimistokontin koko on myös kustomoitavissa. Standardi merikontti on joko 6 tai 12 metriä pitkä ja korkeus on joko 2,6 tai 2,9m. Näistä lähtömitoista voimme katkaista kontin ja tehdä siitä juuri sen mittaisen kuin asiakas haluaa.

Varustelemme kontin asiakkaan toiveiden mukaan

Varustelemme toimistokontin alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, eristyksestä pintamateriaaleihin asti, jos asiakas niin haluaa. Näin ollen asiakas voi astua valmiiseen toimistoon, laittaa pistokkeen seinään ja ryhtyä heti hommiin!

Toimistokontti ja sen varustelusisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Hanki varusteltu toimistokontti

Tarvitsetko helposti siirrettävän ja kestävän toimiston, joka ei tarvitse rakennuslupaa? Toimistokontti on ratkaisu ongelmaasi.

Toimistokontti palvelee erillisenä toimistorakennuksena mm. lukuisissa rakennusliikkeissä, työmailla, jätteenkäsittelyfirmoissa ja jopa golf-kentillä. Olemme toteuttaneet myös Hong Kong -myymälöiden puutarhaosastoja.

Käy vilkaisemassa toteuttamiamme konttiprojekteja. Sieltä saat jonkinlaista ideaa millaisia toteutuksia olemme tehneet. Jos et löydä galleriasta mielikuvaasi vastaavaa toteutusta, lähetä meille viesti lomakkeella, niin etsitään arkistoista sinulle parempia referenssejä.

Voit myös pirauttaa tai lähettää meille sähköpostia:
09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Miksi toimistokontti on hyvä ratkaisu?

  1. Toimistokontti on helposti siirrettävä
  2. Se ei tarvitse rakennuslupaa. Huom. Joissain kunnissa kontti vaatii toimenpideluvan. Tarkista asia aina kuntasi rakennuslupaviranomaisilta.
  3. Toimistokontti on nopea ja kestävä ratkaisu
  4. Se on täysin kuiva ja lämmin tila

 

Toimistokontteja 40 vuoden kokemuksella

Meillä on ylivertainen kokemus konttien varustelusta, myymisestä ja vuokraamisesta - olemme Suomen vanhin ja samalla kokenein yksityinen konttifirma. Samalla vuosien varrella kertyneellä ammattitaidolla panostamme myös nopeaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Tavoitat meidät aina, ja tarvittaessa reagoimme hyvinkin nopeasti muutostarpeisiisi.

Olet tervetullut tutustumaan kontteihin myös paikan päälle. Palvelemme Helsingissä Vuosaareen satamakeskuksessa ja Kotkan Mussalossa.

MCY - Ammattitaitoista ja osaavaa konttivarustelua!

mcy

Helsinki Vuosaari

Satamakaari 27
Puh. 09 6866 140
depot(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.45 - 20.00
lauantaisin suljettu
sunnuntaisin suljettu

Kotka Mussalo

Siikasaarentie 131
Puh. 040 559 9944
mussalo(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.00 - 22.00
lauantaisin 7.00 - 15.30
sunnuntaisin 8.00-16.00