Työmaakontti vankalla kokemuksella

Työmaakontti on varmasti yksi tunnetuin ja suosituin merikontin monista käyttötarkoituksista. Olemme olleet konttialalla 40 vuotta - olemme toimittaneet vuosien varrella rakennusliikkeille ja omakotitalorakentajille lukemattomia työmaakontteja varastoiksi ja taukotiloiksi. Se on kätevä ja kestävä valinta työmaalle.

Mikä on työmaakontti?

Rakennustyömailla ja tonteilla ei alkuvaiheessa ole välttämättä mitään paikkaa, jossa työmiehet voisivat säilyttää työkalujaan ja -varusteitaan. Kuitenkin usein sellainen paikka tarvitaan - ratkaisu ongelmaan on työmaakontti.

monipuolinen työmaakontti laajasta valikoimasta hyvin varusteltu työmaakontti MCY:ltä

Turvallinen varasto

Työmaakontti on lukittava tila, jossa voit säilyttää työkaluja, -varusteita ja myös arvokkaita/herkkiä rakennusmateriaaleja. Se varustetaan usein ikkunoilla, jotka voidaan myös kalteroida. Kontti seisoo usein yksin työmaalla, joten on tärkeä huolehtia tilan asianmukaisesta suojauksesta.

Lukkokotelo suojaus

Työmaakontit varustetaan lukkokotelolla, joka on vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Työmaakontissa työkalusi ja -varusteesi ovat turvassa lukkojen takana. Jos jotain varotoimista huolimatta tapahtuu, ovat vakuutusasiasi turvattu.

Eristetty ja lämmin taukotupa

Työmaakontti on yleensä eristetty ja sähköistetty. Siihen voidaan asentaa lämmönlähde, joka usein on patteri. Sinne voidaan asentaa valot ja se voidaan varustaa asiakkaan haluamalla tavalla, esimerkiksi lämpimäksi tauko- ja kahvitilaksi.

Työmaakontti voidaan jakaa kahteen osaan väliseinällä: toinen puoli toimii eristettynä, tai eristämättömänä, varastona. Toinen puoli voidaan muokata ja sisustaa esimerkiksi taukotilaksi.

Miksi työmaakontti on hyvä hankinta?

  • Se on helppo kuljettaa ja siirtää.
  • Työmaakonttiin ei tarvita rakennuslupaa. Huom. Joissain kunnissa se saattaa kuitenkin vaatia toimenpideluvan. Tarkista asia aina oman kuntasi rakennuslupaviranomaisilta.
  • Työmaakontti suojataan lukkokotelolla, joka on vakuutusyhtiöiden hyväksymä.
  • Se on palamaton ja homehtumaton.


Työmaakontti on ehdottomasti helpoin ja halvin varastoratkaisu hartiapankilla työtä tekevälle omakotitalorakentajalle ja rakennusliikkeiden työmaille.

Osta tai vuokraa työmaalle kustomoitu kontti

Olemme varustelleet kontteja työmaille 40 vuoden ajan. Kokemusta ja ammattitaitoa siis löytyy! Konttiemme työjälki on korkeatasoista ja palvelumme on nopeaa ja mutkatonta. Jos työmaakonttitarpeesi on lyhytaikainen, voit vuokrata meiltä kontin. Jos haluat ostaa kontin työmaalle, me suunnittelelemme ja muokkaamme työmaakontin jokaiselle asiakkaalle erikseen, juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi perusteella.

Käy tutustumassa toteuttamiimme konttiratkaisuihin, saat hieman esimerkkiä siitä mitä kaikkea me voimme kontille tehdä. Voit tulla tutustumaan kontteihin myös paikan päälle. Me palvelemme Helsingissä ja Kotkassa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva työmaakonttiratkaisu:
09 6866 140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MCY - Marine Container Yard Oy

 

mcy

Helsinki Vuosaari

Satamakaari 27
Puh. 09 6866 140
depot(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.45 - 20.00
lauantaisin suljettu
sunnuntaisin suljettu

Kotka Mussalo

Siikasaarentie 131
Puh. 040 559 9944
mussalo(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.00 - 22.00
lauantaisin 7.00 - 15.30
sunnuntaisin 8.00-16.00