Meiltä varastokontti neljänkymmenen vuoden kokemuksella

Hanki varastokontti MCY:ltä, olemme Helsingissä ja Kotkassa toimiva konttien toimittaja ja varustaja. Olemme erikoistuneet erityisesti varastokonttien varusteluun. Pyrimme käyttämään jokaisessa varastokontin varusteluvaiheessa oman talomme osaamista. Pitkä kokemus alalta, ammattitaitoinen henkilökunta ja iso hallirakennus Helsingin Vuosaaressa luovat pohjan onnistuneille ja mielikuvituksellisille varastokonttiratkaisuille, juuri Sinun tarpeitasi silmällä pitäen.

Korkeatasoinen varastokontti kestää kulutusta ja siihen voidaan tehdä jälkikäteen muutoksia asiakkaan toivomalla tavalla. MCY panostaa asiakastyytyväisyyteen, laatuun ja nopeuteen. Ota yhteyttä: 040 0757 785 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja keskustellaan lisää!

Varastokontit sopivat useaan käyttötarpeeseen

Varusteltu varastokontti sopii monenlaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Olemme varustaneet varastokonteista mm. saunoja, diskoja, avustavia leikkaushuoneita, kylmähuoneita jne. Tavallisimmillaan varastokonttia käytetään varastotilana, esimerkiksi muuton tai tapahtumien yhteydessä. Lisäksi saamme tehtyä varastokonttiin mm. sähkö-, eristys- ja lämmitystyöt. Vain mielikuvitus on rajana, mitä varastokontista voidaan varustaa.

Varastokontti on kätevä ratkaisu esimerkiksi kesämökille, sillä se ei tarvitse rakennuslupaa. Moni asiakkaamme on halunnut varastokontista mm. saunan mökkinsä pihamaalle. Standardimitoitettu varastokontti on myös helppo kuljettaa, kuljetamme ne tarvittaessa koko Suomeen ja ulkomaille asti. Nettisivuillamme, kohdassa toteutettuja projekteja näet referenssejämme. Sieltä voit myös löytää ja poimia inspiraatiota omille suunnitelmillesi.

tilava ja monikäyttöinen varastokontti varastokontti sopii moniin kohteisiin

MCY on Suomen vanhin ja osaavin varastokonttien varustaja

  • Kokemus – Yritys perustettiin jo vuonna 1979 ja siitä asti olemme toimineet alan johtavana edelläkävijänä. Vajaan neljänkymmenen vuoden kokemus alalta tuo varmuutta tilauksiin ja takaa korkeatasoisen työjäljen.
  • Omavaraisuus – Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme takaa sen, ettemme joudu käyttämään turhia alihankkijoita.
  • Laatu – Panostamme laatuun ja seuraamme tarkasti omia laatukriteerejämme. Varastokontti on taatusti korkealuokkainen, kun se tehdään alusta loppuun asti käsityönä.
  • Sijainti – Erinomaisen sijainnin ansiosta asiakkaat pääsevät sujuvasti paikan päälle tutustumaan valikoimiimme.
  • Nopeus – Olemme yritys, joka reagoi nopeasti asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin tinkimättä laadusta.

 

Meiltä varastokontti standardi- tai mittatilauskoossa

Varastokontin standardimitta pituudessa on noin 6 tai 12 metriä, leveys on noin 2,4 metriä ja korkeus 2,6 tai 2,9 metriä. Standardimittojen ansiosta kontin kuljettaminen on vaivatonta, eikä se vaadi erillisiä kuljetuslupia. Voimme tehdä myös varastokontteja mittatilaustyönä, kysy tästä lisää!

Me tarjoamme alan parhaat työntekijät, laitteet ja työkalut

Pitkäikäinen henkilökuntamme toteuttaa villeimmätkin suunnitelmasi toteen. Varustettu varastokontti ei ole enää pelkkä ideanpoikanen, vaan siitä tehdään totta meidän osaamisellamme. Iso halli, alan parhaat työkalut ja koneet takaavat, että puitteet isoille ja pienille tilauksille ovat kunnossa.

Toimimme koko Suomen alueella

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vuosaaressa että Kotkan Mussalossa. Esimerkiksi iso halli Helsingin Vuosaaressa kätkee sisäänsä monenlaisia työvaiheita ja projekteja. Koko henkilökuntamme toivottaa Sinut tervetulleeksi paikan päälle tutustumaan varastokonttien maailmaan. Valitsemalla meidät, saat rahoillesi ja ideoillesi taatusti asianmukaista vastinetta.

 

mcy

Latest posts

Helsinki Vuosaari

Satamakaari 27
Puh. 09 6866 140
depot(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.45 - 20.00
lauantaisin suljettu
sunnuntaisin suljettu

Kotka Mussalo

Siikasaarentie 131
Puh. 040 559 9944
mussalo(at)mcy.fi

aukioloajat

arkisin 6.00 - 22.00
lauantaisin 7.00 - 15.30
sunnuntaisin 8.00-16.00